IMG_0320-(2)0001

Usluge

plane_72  Vožnja do aerodroma “Nikola Tesla”

Jedna od pogodnosti Delta taksija je zakazivanje vožnje (neposredno pre polaska )do aerodroma,

van grada i okolnih zemalja uz mogućnost biranja većeg i komfornijeg vozila.  Naš call centar i dežurni operateri su Vam na raspolaganju 24 h. Kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.


 

car_72  Iznajmljivanje vozila sa vozačem za svadbe i druge događaje i manifestacije

Kod nas mozete iznajmiti vozilo sa profesionalnim vozačem. Na raspolaganju su vozila čiji prostor obećava komfor i uživanje u vožnji. Potrudićemo se da damo posebnu notu Vašem specijalnom danu, kakva god da je prilika u pitanju.  Cena usluge zavisi od trajanja i tipa događaja, kontaktirajte naš INFO centar za vise informacija.


 

hand_handshake_60  Poslovna putovanja

Nudimo saradnju kompanijama koje imaju čestu potrebu za poslovnim prevozom. Uslugu vožnje za potrebe Vaših poslovnih putovanja realizujemo prema zahtevu klijenta.  


 

sun_72  Turističko razgledanje Novog Sada i okoline

Doživite naš grad, i okolinu. Upoznajte Sremske Karlovce, Frušku Goru na  kojoj se nalazi 16 pravoslavnih manastira, muzej meda i obilazak vinskih podruma. Petrovaradinsku tvrđavu, autentične salaše i mnoge druge znamenitosti. Istražite Novi Sad u šetnji i vožnji.


 

cat_72  Prevoz kućnih ljubimaca
Do sada su se vlasnici kućnih ljubimaca ne tako retko sretali sa problemom kako otići negde sa svojim kućnim ljubimcem. Sa Delta taksijem odlazak nije vise briga već  zadovoljstvo. Pri naručivanju vozila potrebno je naglasiti da se prevozi i kućni ljubimac i Vaše vozilo stiže.

 

Delta002logo