IMG_0085.0001jpg

O nama

Misija

Naša je misija da ponudimo svojim korisnicima uslugu vrhunskog kvaliteta, potpuno prilagođenu njihovim potrebama i željama, dostupnu svima.

Vizija

Taksi Delta ima za cilj da ostvari i sačuva  prepoznatljivost  svog poslovanja, postane izbor, i bude prva asocijacija svakome ko pomisli na taksi.

 

Taxi Delta osnovan je 2004. godine u Novom Sadu.  Osnovna delatnost je pružanje usluga u taxi prevozu putnika.  Zahvaljujućin kontinuiranim ulaganjima, uz želju da pružimo svojim korisnicima kvalitetnu i pre svega pouzdanu uslugu, obavezavši se na stalnom unapređenju poslovanja, danas imamo raznovrstan vozni park svetski poznatih proizvođača kao sto su Volkswagen, Mercedes, Opel, Citroen, Fiat.

 

Svakodnevno pokrivamo sve delove Novog Sada, tako da građanima pružamo brz i efikasan taxi servis.

Polazeći od činjenice da kompaniju čine pre svega ljudi, posebna pažnja je od samog početka bila usmerena na odabiru našeg tima. Svi naši vozači ispunjavaju  sve neophodne uslove za bavljanje taksi prevoza putnika, uz obavezu da kontrolišu ispravnosti putničkih motornih vozila, a svi naši putnici su osigurani. 

Takođe, naš posao je da pratimo i razumemo  potrebe naših korisnika,  kako bi smo zadovoljili njihova očekivanja , gradeći poverenje, koje nam je ukazalo na milione prevezenih građana, što za naš tim predstavlja značajan  podstreh u ulaganje, budućnost poslovanja, inovativnost.

 

Delta002logo

 


 

Press kontakt:

Sanja Andevski

Delta002mob +38169 53 000 53

Svakog radnog dana od 09-15h

 

e mail: sanja.andevski@gmail.com

Facebook: DeltaTaxi